s   STIHL Viking
sad
МОТОРНА ДУПЧАЛКА STIHL BT 121
  Најнова врвна техника на моторна дупчалка за работа на еден човек. За правење на дупки во земја за најразлични потреби. Со соодветна бургија можат да се прават дупки со дебелина до 200 mm. Доколку бургијата заглави во земја, со цел заштита на работникот од повратен удар, вградена е QuickStop кочница на бургијата која преку механизам веднаш ја запира бургијата.
 
МОТОРНА ДУПЧАЛКА STIHL BT 121
ЗАФАТНИНА (cm³) 30,8
МОЌНОСТт (kW/PS) 1,3/1,8
ТЕЖИНА (kg) 9,4
ВРТЕЖИ (1/min) 190
ДОЛЖИНА НА БУРГИЈА (mm) 695
Опрема:
• Електронско палење
• ElastoStart
• QuickStop кочница на бургија
• Штитник од стартен и повратен удар
• Продолжеток на бургија од 450 mm
Препорачана малопродажна цена: 56.600 ден

Почетна страна | Продажни места | Производи | Новитети | За нас
Контакт | Линкови | FAQ | Забава

Генерален застапник НИМЕТ дооел ул. Качанички пат бб. Скопје
Телефон: 02 / 2602-488; 2602-487; моб. 070 / 415-612