s   STIHL Viking
sad
 

Апарат под висок притисок STIHL RE 98

 

 

Апаратот за чистење со ладна вода под висок притисок STIHL RE 98 ја проширува палетата на STIHL чистачите. Овој апарат е едноставен е за ракување и е наменет за домашна употреба. Со него може да се чистат автомобили, чамци, скалила, патеки, ѕидови, покриви, фасади...

 
Апарат под висок притисок STIHL RE 98
РАБОТЕН ПРИТИСОК (bar) 10 - 110
МАКС. ПРОТОК НА ВОДА (l/h) 440
МАКС. ТЕМПЕРАТУРА НА ВОДА (°C ) 40
ТЕЖИНА (kg) 16,2
МОЌНОСТ (kW): 1,7

Опрема:
• Индуктивен мотор - многу подобар од обичен
• Црево 6mm
• Пиштол за прскање

Препорачана малопродажна цена: 11.950 ден

   

Почетна страна | Продажни места | Производи | Новитети | За нас
Контакт | Линкови | FAQ | Забава

Генерален застапник НИМЕТ дооел ул. Качанички пат бб. Скопје
Телефон: 02 / 2602-488; 2602-487; моб. 070 / 415-612