s   STIHL Viking
sad
 
Дувалка-смукалка VIKING BE 600
 
Електрична дувалка за лисје и градинарски растителни остатоци. Со посебен додаток Vac Kit апаратот се претвора во електрична смукалка, при што всмуканиот материјал се ситни и се собира во вреќа во волумен 12 пати помал од вообичаениот. Вреќата едноставно се празни, а собраниот градинарски материјал може да се искористи за сé попопуларното компостирање.
 
Дувалка-смукалка VIKING BE 600
Мотор 230 V ~
Моќност (W) 1100
Смукање 535 m³/h
Дување 615 m³/h
Тежина (kg) 2,8
 
 

Почетна страна | Продажни места | Производи | Новитети | За нас
Контакт | Линкови | FAQ | Забава

Генерален застапник НИМЕТ дооел ул. Качанички пат бб. Скопје
Телефон: 02 / 2602-488; 2602-487; моб. 070 / 415-612