s   STIHL Viking
sad
 
Бензинска косилка VIKING MB 3 RC
 
Силна мулти косачка на  3 тркала ™ со
Ready-Start-мотор. Конструкцијата на 3 тркала  со движечко предно тркало ја прави косачката особено вртлива и прилагодлива. Тоа овозможува едноставно косење околу грмушки и дрвја и е особено практична за употреба на обраснати тревни површини. Се користи и за странично исфрлање, и за мулчење на косената трева.
 
Бензинска косилка VIKING MB 3 RC
Ширина на косење (cm) 48
Моќност (KS) 6,0
Висина на откос (mm) 25-80
Тежина (kg) 31