s   STIHL Viking
sad
Електрична косилка VIKING ME 340
Елегантна мала електрична косилка за тревни површини до 300 m².
Со корпа за собирање на искосената трева и тивок мотор. Идеална за мали дворчиња и секаде каде што приклучок за струја не претставува проблем. Висината на засекот при косење се штелува тристепенски, на 25/41/57 mm.
 
Електрична косилка VIKING ME 340
Тревна површина m² 300
Ширина на косење (cm) 33
Моќност (kW) 0,9
Висина на откос (mm) 25/41/57
Корпа (l) 26
Тежина (kg) 11
 

Почетна страна | Продажни места | Производи | Новитети | За нас
Контакт | Линкови | FAQ | Забава

Генерален застапник НИМЕТ дооел ул. Качанички пат бб. Скопје
Телефон: 02 / 2602-488; 2602-487; моб. 070 / 415-612