s   STIHL Viking
sad
Тример VIKING ТЕ 310
Покрај агли, огради, бетонски ѕитчиња и секаде каде што со вообичаена косилка не може да се допре. Глава со конец за косење Tap’n’ go.
 
Тример VIKING ТЕ 310
Круг на косење mm 240
Моќност (W) 310
Mотор (V) 230 V ~
Должина (cm) 110
Тежина (kg) 2,1
Глава со конец
 

Почетна страна | Продажни места | Производи | Новитети | За нас
Контакт | Линкови | FAQ | Забава

Генерален застапник НИМЕТ дооел ул. Качанички пат бб. Скопје
Телефон: 02 / 2602-488; 2602-487; моб. 070 / 415-612