s   STIHL Viking
sad
 
Мотокултиватор VIKING HB 585
 
 
Со работна широчина од 85cm, Викинг HB 585 опфаќа голема површина со импресивна брзина. Одликувајќи се со моќен Kohler XT6 мотор. Карактеристиките вклучуваат анти-вибрации, стабилна и добро балансиран дизајн за одлично маневрирање. Широка палета на додатоци.
 
Мотокултиватор VIKING HB 585
Ширина (cm) 85
Тип на мотор Kohler Courage XT-6 OHV
Диаметар на сечило мм 320
Тежина (kg) 49
Број на сечила (2 + 1) x 2
 

Почетна страна | Продажни места | Производи | Новитети | За нас
Контакт | Линкови | FAQ | Забава

Генерален застапник НИМЕТ дооел ул. Качанички пат бб. Скопје
Телефон: 02 / 2602-488; 2602-487; моб. 070 / 415-612