s   STIHL Viking
sad
Моторна пила STIHL HT 131
Кога сечењето станува тешко,тука е STIHL HT 131.Моќен, мотор со ниска емисија на штетни гасови. Погоден за градинарски работи.Ова е добар избор за професионалци. Лесен и практичен за употреба со додатен ремен.
 
Моторна пила STIHL HT 131
ЗАФАТНИНА (cm³) 36.3 cc
МОЌНОСТ (kW/PS) 1.4 kW
ТЕЖИНА (kg) 7.8 kg
МАЧ-ШИНА 7'6" to 11'6"
ЛАНЕЦ 3/8" PMM3, 12" Bar and Chain
Опрема:
• Намалена емисија на штетни гасови (Engine) технологија - Грижа за природата
• Антивибрирачки сустем
• Мултифункционална рачка за контрола
• Прилагодливо вратило
Purge Pump Primer 
Препорачана малопродажна цена: 50.490 ден

Почетна страна | Продажни места | Производи | Новитети | За нас
Контакт | Линкови | FAQ | Забава

Генерален застапник НИМЕТ дооел ул. Качанички пат бб. Скопје
Телефон: 02 / 2602-488; 2602-487; моб. 070 / 415-612